top of page
Business Meeting

Referencer

Vores eneste målestok for succes  - er vores kunders tilfredshed.
Derfor går vi altid meget op i at levere et ordentligt og bæredygtigt resultat.

Nedenfor ses et udpluk af vores referencer.

logo.jpg

Vi valgte et samarbejde med Dansk Logistik Partner, fordi vi mente, at vi kunne spare noget tid ved at outsource opgaven med forhandling af fragtaftalen.

Til slut i processen blev vi præsenteret for 3 gode bud på fremtidige transport setup og vi valgte den løsning, som passede os bedst og i øvrigt med en økonomisk gevinst til os.

Lasse Meik Nielsen

Direktør, Ørbæk ventilation

logo.jpg

Vores samarbejde med Dansk Logistik Partner var yderst professionelt og krævede en meget lille indsats fra vores side – da de dygtige konsulenter fra Dansk Logistik Partner varetog hele processen frem til at vi selv skulle på banen for at træffe en beslutning omkring valg af transportører. Vi fik fint fremvist besparelse, transittider og servicegrad.

Alle uanset erfaring fra tidligere burde lade Dansk Logistik Partner kigge deres fragtaftaler og flow igennem.

 

De bedste anbefalinger herfra.

Ryan Simonsen

Direktør, Sluktørsten.dk

apodan_logo_wide_apodan.png

Samarbejdet med Dansk Logistik Partner i forbindelse med at verificere vores løsning på Transport, lager og logistik forløb meget professionelt.

Vi oplevede at der blev brugt kræfter på at få afdækket vores behov og at det blev afspejlet i de løsninger der blev fremskaffet.

I slutfasen blev Dansk Logistik Partner oplevet som en professionel og proaktiv sparringspartner, der sikrede at vi kom i mål med den rigtige løsning og en fornuftig besparelse.

 

Alt i alt et trygt og behageligt forløb, tak for indsatsen.

 

Heine Dalsgaard

QSHE & Logistik, Apodan

Dansk Logistik Partner arbejdede professionelt og med vores bedste interesse for øje.

Vi opnåede et logistiksetup der var mere gennemsigtigt og med en pæn reducering i omkostningerne.

 

Det var et behageligt og godt forløb, som bestemt kan anbefales.

 

Poul Pihl

Forretningsfører, XL Byg Rødovre Trælast

xl byg.png
vissevasse.png

Vi har fået noget palle transport billigere og det sætter jeg pris på.
Desuden har det været et nemt og overskueligt forløb. - sidst men ikke mindst fik vi bekræftet vi har de rigtige priser på vores fragt.

 

Karsten Noel Poulsen
Direktør, ViSSEVASSE

Vi har opnået en mærkbar besparelse og optimering på eksisterende logistiksetup, hvor Dansk Logistik Partner arbejdede professionelt og proaktivt til gavn for os og den daglige drift.

 

Tak for hjælpen.

Lasse Lundahl Due

CTO & Head of Logistics, Intersport

Intersport logo.jpg
Kiso.png

Vores samarbejde med Dansk Logistik Partner var en god oplevelse. Udfordringen for en virksomhed som vores er at finde tid til at sende vores fragt-behov i udbud. For det tager rigtig lang tid at lave reelle sammenligninger på pris for stykgods, da de forskellige operatører arbejder med forskellige zoner, pl. inddelinger osv.. 
 
Hele prissammenligningsarbejdet klarede Dansk Logistik Partner for os, og vi endte med på et godt oplyst grundlag at kunne vælge en professionel, service-orienteret operatør, der kan servicere os på det niveau, vi har behov for. Og samtidig kan vi se frem til en pæn besparelse på vores fragt fremover. 
 
De konsulenter, vi mødte fra Dansk Logistik Partner, virkede meget branchekendte og professionelle, så vi kan helt sikkert anbefale deres service.  

 

Peder Skjoldbro
CEO, KISO

BabySam var overordnet af den overbevisning, at de eksisterende samarbejdsaftaler var optimerede. Men ved hjælp af Dansk Logistik Partner, fandt vi dels frem til yderligere besparelser, men også et optimeret logistiksetup, der i højere grad supporterer forretningen.
DLP har været en rigtig god samarbejdspartner hele vejen igennem og har formået dels at involverer og rådgive, men også at være selvkørende og agere proaktivt i processen.
Et samarbejde med DLP kan varmt anbefales herfra.

 

Aske Frederiksen
Head of operations, Babysam A/S

logo.png
download.png

Jeg har haft fornøjelsen at have tæt samarbejde med Dansk Logistik Partner over en længere periode.
At køre en optimeringsproces indenfor fragt og logistik kan være et meget omfattende og tidskrævende forløb. Vores case involverede warehousing, inbound og outbound forsendelser fordelt på både Road, Kurer, Fly & Sø.
Vi har generelt godt styr på vores processer, men med tanke på tid og overskud til at køre et Tender forløb selv, så vi det som en kærkommen mulighed at benytte os af et samarbejde med Dansk Logistik Partner.
Vi har gennem hele forløbet haft en god og positiv dialog med dem, hvor de har ageret på en professionel og behagelig måde. Grundet det omfattende set-up, har det været et projekt, som har strakt sig over en del måneder.
Output var en særdeles god aftale, der sparede os for en masse tid i processen og slutteligt en markant besparelse og optimeret transport flow. På trods af udfordringer, som oftest forekommer i en sådan proces, synes jeg, at Dansk Logistik Partner agerede proaktivt og løsningsorienteret. Samtidig havde de fokus på at levere det bedste set-up og resultat for dbramante1928, som kan være til stor nytte for virksomheden fremover.
Jeg kan derfor anbefale et samarbejde med Dansk Logistik Partner.

Jan Englund
CFO, dbramante1928

I en hektisk hverdag kan det være svært at se skoven for bare træer, derfor kan input fra udefrakommende være en kæmpe gevinst.
Vi blev ringet op af Dansk Logistik Partner der spurgte om vi havde styr på vores fragt…………..?

- Det mente vi bestemt at vi havde, indtil vi havde haft vores første møde med dem.
De kunne vise os hele billedet af vores fragt, styre os igennem en tender og forhandlede en rigtig god aftale igennem for os.
Dansk logistik Partner arbejder top professionelt med en vare som man ikke pålægger nok betydning. Vores besparelse efter deres intervention i vores firma er betydelig og ren bundlinje.
De største anbefalinger til Dansk Logistik Partner herfra.

Jesper Piculell
Direktør, Piculell ApS

Piculell.png
avant.png

​På trods af gode interne kompetencer indenfor logistik og en overbevisning om, at vores eksisterende samarbejdsaftaler var veloptimerede, formåede Dansk Logistik Partner at reducere vores fragtrater og forbedre vores hidtidige aftaler markant. I forlængelse af de forbedrede rater, gav Dansk Logistik Partner os en rigtig god sparring i forhold til valg af den optimale fragtplatform, samt en oversigt over potentielle, fremtidige samarbejdspartnere uden yderligere omkostninger for os.     
 
Dansk logistik partner var igennem hele processen meget initiativrige og proaktive, men havde samtidig en forståelse for, at den daglige drift af vores virksomhed var absolut førsteprioritet. Vi kan derfor varmt anbefale et samarbejde med Dansk Logistik Partner, da de igennem deres indgående branchekendskab og evne til at tænke uden for boksen, leverer et godt resultat.

Lasse Thorbøll Juhl
Indkøbschef, Avant Denmark A/S

Hos Interroll Joki havde vi et behov for at optimere vores omkostninger til fragt både den indgående såvel som den udgående fragt.
Dansk Logistik Partner kom hurtigt på banen.
De har udført et meget professionelt arbejde med vores leverandører, og holdt os orienteret igennem hele processen, og i den sidste ende var valget vores.
Vi står tilbage med en god oplevelse, en fornuftig besparelse, samt mere gennemsigtighed i vores samarbejdsaftaler.

Anders Staff Hansen
Managing Director, Interroll Joki A/S 

Interroll_Logo_RGB_2014-03.png
Bekko.png

Samarbejdet med DLP har været helt perfekt! Repræsentanterne var yderst profesionelle og leverede et produkt som de fleste shops vil leve godt på.
Helt konkret fik vi med deres hjælp forhandlet vores fragt priser betydeligt ned. Deres fee er fornuftigt taget besparelsen i betragtning.
Alt i alt har vi været glade for Dansk Logistik Partner og deres store forretningsforståelse.
Vi kan kun anbefale dem videre. 

Rasmus Larsen
Ejer, Bekko.dk

 


I gør et virkeligt godt og grundigt stykke arbejde som vi har været meget tilfredse med. Vi har nu fået et rigtig godt samarbejde på plads og opnået en væsentlig besparelse fremadrettet.
Vi vil varmt anbefale Dansk Logistik Partner.

Diana Larsen
Ejer, Diamig Video Teknik

diamig.jpg

Vi vil også gerne have din reference!

Vi håber, du kan se mulighederne ved at køre et forløb med os - vi ville være stolte af også og have din reference stående.

Kontakt os for et uforpligtende møde omkring dine muligheder.

logo.png

Vi fik en sparring af nogle dygtige konsulenter med stor faglig indsigt samt en meget professionel håndtering. Dansk logistik partner varetog det meste af processen, således det kun krævede en minimal indsats af os selv.

Vi har opnået en økonomisk gevinst samt fået vores shipping proces optimeret. De bedste anbefalinger herfra.

 

Steen Eriksen
VP Operations, GRAS Sound & Vibration A/S

Vi har været glade for samarbejdet med Dansk Logistik partner der hjulpet os med at reducere vores logistik og transportomkostninger og har især været gode til at følge op og bringe projektet i mål. 


Jeg kan anbefale dem til andre der skal bruge hjælp til at gennemgå deres transportløsninger.

Douglas Andersen
Medejer, Strømberg 

strømberg.png
Postme.jpg

Hverdagen kan godt være hektisk hos e-handelsvirksomheden PostMe. Den sværeste opgave ligger i at prioritere de vigtige opgaver, mens andre opgaver bliver nedprioriteret. Det har derfor været en stor lettelse at få hjælp af Dansk Logistik Partner i en optimeringsrunde indenfor fragt hos PostMe. Processen forløb rigtig godt og krævede alene en mindre indsats fra vores side. Dansk Logistik Partner tog sig af at indhente datagrundlag, foretage beregninger, indkalde til møder, ligesom de også tog stor del, i selve forhandlingerne. Resultatet blev, at en enkelt transportør blev valgt fra, en enkelt ny kom til og PostMe opnåede væsentlige besparelser hos flere udbydere.
Vi har hele vejen, følt os trygge ved at Dansk Logstik Partner var med som forhandlingspartner. De er både kompetente, realistiske og dygtige forhandlere, men frem for alt var de i stand til at kommunikere på en god måde med alle transportørerne, så vi kunne opretteholde det gode forhold til dem, samtidig med at vi fik bedre priser.

​​Tak for hjælpen!

 

Morten Cramer
Partner & Driftsdirektør, PostMe

Med en travl hverdag og manglende interne kompetencer ift. fragt og speditøraftaler var samarbejdet med Dansk Logistik Partner det helt rigtige for os.
Dialogen var fra start til slut præget af høj faglighed og ikke mindst ærlighed omkring vores situation og muligheder.
Processen blev for vores vedkommende kort  og yderst professionel, og jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Logistik Partner.

 

Stine Bruun Oreby
CCO, By KlipKlap

klipklap.png
ropox.png

Vi er meget glade for samarbejdet med Dansk Logistik Partner!

Vi havde længe haft et ønske om at gennemgå vores logistikaftaler, men vi havde svært ved at finde tiden til det, og det blev gang på gang nedprioriteret.
Jeg blev kontaktet af Dansk logistik Partner, som lovede mig at de ville klare hele processen omkring prisforhandlingerne- det lød næsten for godt til at være sandt, men jeg må erkende at de talte sandt!
Dansk logistik partner har opnået pæne besparelser på vores logistikaftaler, og det har krævet en meget lille indsats fra vores side.

 

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Dansk Logistik Partner.

 

Rasmus Møller Bentzen
Montage & kvalitetschef, Ropox

Jeg kan varmt anbefale alle der handler med fragtfirmaer et uforpligtende møde med Dansk logistik partner.  

Efter 12 år i distributionsbranchen blev jeg positivt overrasket over at Dansk logistik Partner har kunne opnå et relativ stor årlig besparelse for os.
 

Processen var kort og forløb super professionelt og med god rådgivning undervejs.

Janet Ring
Managing Director, Room2Play ApS

Room2play.png

Direkte kontakt 2225 5003           info@dansklogistikpartner.dk

bottom of page