top of page
Forest

Den grønne omstilling

Sætningen "den grønne omstilling" er blevet endnu en populær vending - men hvad indebærer det i virkeligheden og hvordan når vi den?

Nogle virksomheder har allerede sat sig nogle mål for en grønnere fremtid men fortsat mange har ikke nogen plan. Det er nu der skal gøres noget og der findes masser af justeringer der kan laves, for at komme i mål med den "grønne omstilling", som vil sikre os alle en bedre hverdag.

 

co2 footprint.jpg

CO2 Aftrykket

Vi sætter alle vores aftryk på verdens CO2 udslip. Det kan vi ikke komme udenom og det gør vi både som privatperson og som virksomhed.

Forskellen i dette aftryk viser sig, når vi gør en indsats for at ændre det - fordi det kan vi.

For virksomheder er der generelt set 2 muligheder for at nedbringe sit CO2 aftryk på - ved at kompensere (altså købe sig til tiltag der kan modveje) eller lave konkrete ændringer i daligdagen i form af reelle reduceringer i aftrykket.

 

Spørgsmålet er bare, om jeres virksomhed er klar?

green earth tree.jpg
grren truck leaf.png

CO2 REDUCERING

En anden måde er at kigge på den måde man arbejder med sin transport og logistik. Måske er der andre muligheder som er mere CO2 venlige og som med fordel kan implementeres. Igen står vi klar med know og sparring omkring mulighederne.

CO2 KOMPENSATION

En af måderne hvorved CO2 regnskabet kan nedbringes er at kompensere. Der kan være flere måder og kompensere for sin CO2 udledning på og vi har en bred erfaring i at give konkrete eksempler på mulige løsninger til kompenseringer.

Vidste du..

Folketinget vedtog i 2020 den danske klimalov. Formålet med loven er, at Danmark skal reducere udledningen af drivhusgasser i 2030 med 70 pct. i forhold til niveauet i 1990, og at Danmark opnår at være et klimaneutralt samfund senest i 2050.
 

Analyzing Chart

Vi sidder klar til at hjælpe!

Vi er specialister i transport- & miljøoptimeringer. Vi kan bidrage med konkrete muligheder og forbedringer til jeres grønne omstilling.

Direkte kontakt 2225 5003           info@dansklogistikpartner.dk

bottom of page